Mentett állatok

Szeretettel üdvözöljük Önt Szépalmán!
 
 
A Gut Aiderbichl egy salzburgi székhelyű állatvédő alapítvány, amely veszélyhelyzetbe kerülő állatok megmentésével, elhelyezésével és hátralévő életükben a róluk való gondoskodással foglalkozik. Tevékenységükkel Ausztrián kívül Németországban, Svájcban és 2018-óta immár Magyarországon is találkozhatunk. Szépalmán több mint 90 ló,  70 kecske és birka, valamint két mangalica lelt békés és nyugalmas otthonra.
 
2021. februárjában a birtokokra érkezett a világhírű Bécsi Spanyol Lovasiskola három gyönyörű ménje, Bartonia, Fabiola és Theodora, akik a sok év sikeres szereplés után Szépalmán töltik jól megérdemelt pihenésüket. Megjelenésük és mozgásuk ma is eleganciát és méltóságot sugároz. 
 
A birtoklátogatások alkalmával lehetőséget biztosítunk az érdeklődőknek, hogy  megismerkedhessenek a Gut Aiderbichl alapítvány tevékenységével, az itt dolgozó munkatársakkal és a mentett állatokkal egyaránt. Az körbevezetés időpontjaival kapcsolatban a szálloda recepcióján kérhetnek felvilágosítást.
 
Kellemes és tartalmas pihenést kívánunk Önöknek Szépalmán!
 
 
A természet és az állatok szeretetének természetesen az osztrák alapítvány megjelenése előtt is számtalan példáját láthattuk már Szépalmán. A négylábúaknak, különösképpen a lovaknak mindig kitüntetett figyelemben volt része a birtokon. Az alsó képgalériában néhány megszelidült szépalmai kedvenc fényképét is láthatjuk. A Szépalma Hotel a hivatalos és közvetlen visszajelzések és elismerések alapján is az ország egyik legnépszerűbb kutyabarát szállodája.