A Szépalma Hotelben nem csak a szülők és a gyermekek, de házi kedvenceink, a négylábú családtagok is szívesen látott vendégek. Szállást nem csupán a szálloda szobáiban tudunk számukra biztosítani, de kényelmesen együtt lakhatnak gazdáikkal a szálloda vagy az Eszterházy birtok lakosztályaiban  vagy a Lovas Liget lakásaiban is. Bárhol is kapjanak elhelyezést a kutyusok, csak néhány lépés választja őket el a többezer hektáros erdőktől, mezőktől, ahol gond nélkül le tudják vezetni felesleges energiájukat. A szállodába való visszatéréskor lehetőséget biztosítunk a kutyusok lábainak letörlésére. A szálloda bejáratánál és a belső kert különböző pontjain található itatókban mindig gondoskodunk friss vízről.

Kapcsolatrendszerünkbe nem csupán közeli állatorvosok, kutyakozmetikusok és lelkes kutyatartó törzsvendégek tartoznak, de a környező erdők erdészeivel és hivatásos vadászaival is igyekszünk jó kapcsolatot ápolni. Bizonyára ennek is köszönhető, hogy szállodánk nyitása óta nem veszett el és nem sérült meg vadászat alkalmával egyetlen négylábú vendégünk sem. Szállodánk rendelkezik chip-leolvasó készülékkel, így a hozzánk kóborló kutyusok többsége hamar visszakerül gazdájához.   

Tisztelettel kérjük vendégeinket, hogy a szálloda területén, a játszótéren, az istállók és karámok közvetlen közelében szíveskedjenek kutyáikat pórázon tartani. Előzetes egyeztetés szerint néhány órára szívesen gondoskodunk a kutyák megőrzéséről is, amennyiben a gazdiknak más elfoglaltsága (masszázs, lovaglás, focimeccs...stb.) adódna.

A kutyák, macskák elhelyezését szállodai szobáinkban és külső lakosztályainkban 2500,-Ft/kutya/éj áron vállaljuk. 

Videók