Kapcsolat

A térkép nagyításához kattintson ide!
A térkép nagyításához kattintson ide!

Szépalma-Hotel Kft.
Cím: 8429 Porva-Szépalmapuszta 0172 hrsz
Levélcím: 8420 Zirc, Pf: 1
Adószám: 25090455-2-19
Tel: 36-88-468-888
Email:
GPS koordináták: É 47.28428° K 17.79399°

Megközelítés

Szépalma Budapesttől 122 km, Győrtől 63 km, Székesfehérvártól 62 km távolságra a Magas-Bakony szívében a Kőris-hegy szomszédságában található.
Zircre Győr és Veszprém felöl a 82-es főúton, Pápa felöl a Bakonybélen keresztül vezető úton jutunk el. Zirc központjában, az apátság előtti nagy kanyarnál Porva felé kell lefordulni a 82-es főútról. Az út 7 km után bevezet Borzavárra, ahol a temető mellett, táblával jelölt kis kereszteződésnél kell balra fordulnunk. Egy keskeny, de jó minőségű aszfaltúton kb. 200 méter után egy Y-kereszteződésben jobbra tartva még 3 kilométert autózunk, és megérkezünk a szállodához.

Aktuális menetrend: www.mav-start.hu

Zircre a fővárosból és az ország különböző városaiból autóbusszal és vonattal is el tudunk jutni. Szállodánk igény szerint személyautóval vagy busszal biztosítja a transzfert Zirc és a Szépalma között.


Vendégkönyv

2023. július 31. 11:30
Kedves Rebeka, Szeretném megköszönni a sok segítséget, minden pontosan olyan volt, ahogy azt szerettük volna! Külön köszönet a helyszínen tanúsított rugalmas, profi és kedves hozzáállásért, amit kivétel nélkül mindenkitől tapasztaltunk. Nagyon jól éreztük magunkat, isteni ételeket fogyaszthattunk
Vikor Eszter - IREKS - STAMAG Kft.
Marketing asszisztens

2023. július 30. 13:38
Kedves Szálloda! Először jártunk Önöknél, de az a mérhetetlen nyugalom és békesség, ami a Bakony szívében várt minket, nagyon megfogott! Az erdei kincskeresés, a kerti kvíz, a wellness és a személyzet kedvessége felejthetetlenné tette a hosszú hétvégénket! Köszönjük szépen!
Judit és András

2023. január 07. 11:25
Kedves Szépalma Hotel!

Ismét nagyon jól éreztük magunkat Szépalmán! Igényes környezet, figyelmes kiszolgálás, remek ételek...Van, ami nem változik!
Nem fenyegetésként mondjuk, de újra jövünk! :-)
Barta Viktor és családja

2020. július 17. 19:20
Az ország legeldugottabb szállodája. Sokadszorra nyaraltunk itt, de mindig rácsodálkozok hogy mennyire gyönyörű, igényes, békés. Amikor másoknak mesélek róla, nem is tudom igazán visszaadni hogy milyen is ez a hely. Egy igazi csoda amely a maga egyszerűségével, kiemelkedő tisztaságával újra és újra lenyűgöz minket! A személyzet láthatatlan, de amikor bármire is szükségünk van, azonnal ott vannak. Kedvesek, figyelmesek és látszik hogy büszkék arra hogy ilyen egyedülálló helyen dolgoznak! Köszönjük Szépalma, ismét felejthetetlen volt Veletek!

Veronika és a Vargák

2019. augusztus 28. 17:22
Kedves Mindenki!

Szerettem volna köszönetet mondani a Hotel Szépalma minden dolgozójának, hogy életünk egyik legjobb nyaralását tették lehetővé! A hotel kisugárzása, az ételek, a környék, mind gyönyörűek és valódi pihenést adnak az ott tartózkodóknak. Nagyon kellemes volt érezni, hogy mindenki őszintén mosolygott és kedves volt, bár tudom, nehéz lehet egész nap emberekkel dolgozni és minden kérésnek eleget tenni, Önöknek ez mégis annyira könnyeden ment. Legalább is így éreztem. És ez nagyon jól esett. Mondhatni, ettől vált igazán személyesség és emberszerűvé az egész.
Külön örültem annak, hogy nem megtűrt vendég volt a kutyám, hanem valódi szállás-lakó. :-) Mindketten nagyon jót pihentünk, finomakat ettünk (Néró is imádta a séf főztjét, amiből olykor adtam Neki egy-egy falatot), és valódi elhatározássá vált, hogy ide tényleg vissza kell menni. Az ismerőseimnek, barátaimnak, mindenkinek lelkesen javaslom Szépalmát, hogy menjenek el oda nyaralni, mert jobb helyet talán nem is találni itthon.
Mi mindenképpen vissza fogunk térni, csak most már úgy, hogy lesz jogosítványom és autóm, remélhetőleg. :-) Köszönünk még egyszer mindent és további sok-sok vendéget kívánok!
Uh, majdnem kifelejtettem – a mentett állatkákért külön plusz pontot adtam, vagyis nagyon sokat. Bár tudom, nem tartoznak közvetlenül a hotelhez, de akkor is nagyon kedves dolog, hogy ők ott nyugodtan legelészhetnek életük végéig. :-)

Szép napot,
Vanda & Néró

2019. augusztus 04. 10:32
Csodálatos környezet, színtiszta nyugalom. Az ember szívesen tölt itt el egy nyugalmas hétvégét. Az étterem is jó, a kiszolgálók kedvesek.
Egyetlen szomorúság, a területen található tavacska, ami roppant elhanyagolt. Nincs kitisztítva, nem szép. Sok lehetőség lenne benne. Meglepô, hogy minden más csodásan karban van tartva kivétel a tó. Rontja az összképet.
Köszönjük az élményt!
Brigi

2019. július 29. 09:15
Mi olyan szerencsések vagyunk, hogy a Szépalma hotelben tarthattuk az esküvőnket a hétvégen. Ennêl szebb és igényesebb helyszínt nem is kívánhattunk volna.
A kert gyönyörű, a szobák tiszták és tágasak, az étel hihetetlenül finom és bőséges! A személyzet odaadó munkája és kedvessége mindenképpen hozzájárult ehhez a gyönyörű naphoz, amiért hihetetlenül hálásak vagyunk.
Külön köszönet a recepciós hölgyeknek, akik türelmesen segítettek minket a szervezés során.
Mi csak ajánlani tudjuk a hotelt!

Judit & Rens