Kapcsolat

A térkép nagyításához kattintson ide!
A térkép nagyításához kattintson ide!

Szépalma-Hotel Kft.
Cím: 8429 Porva-Szépalmapuszta 0172 hrsz
Levélcím: 8420 Zirc, Pf: 1
Adószám: 25090455-2-19
Tel: 36-88-468-888
Email:
GPS koordináták: É 47.28428° K 17.79399°

Megközelítés

Szépalma Budapesttől 122 km, Győrtől 63 km, Székesfehérvártól 62 km távolságra a Magas-Bakony szívében a Kőris-hegy szomszédságában található.
Zircre Győr és Veszprém felöl a 82-es főúton, Pápa felöl a Bakonybélen keresztül vezető úton jutunk el. Zirc központjában, az apátság előtti nagy kanyarnál Porva felé kell lefordulni a 82-es főútról. Az út 7 km után bevezet Borzavárra, ahol a temető mellett, táblával jelölt kis kereszteződésnél kell balra fordulnunk. Egy keskeny, de jó minőségű aszfaltúton kb. 200 méter után egy Y-kereszteződésben jobbra tartva még 3 kilométert autózunk, és megérkezünk a szállodához.

Aktuális menetrend: www.mav-start.hu

Zircre a fővárosból és az ország különböző városaiból autóbusszal és vonattal is el tudunk jutni. Szállodánk igény szerint személyautóval vagy busszal biztosítja a transzfert Zirc és a Szépalma között.


Vendégkönyv

2017. december 15. 08:23
Csodálatosan éreztük magunkat az ott töltött négy nap alatt. Kutyagazdiként külön öröm volt, hogy valóban minden szempontból kutyabarát volt a szálloda. Biztosra vesszük, hogy a jövőben vissza fogunk látogatni Önökhöz. Köszönjük a finom ételeket, a figyelmes kiszolgálást és az apró meglepetéseket (jutifalat a geoládában).

Mohai Anna Kecskeméti Zsolt és Samu

2017. október 25. 13:18
Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél! Élveztük a gps-es kincskeresést, a kézműveskedést, a lovaskocsizást, a ménesbirtokon tett vezetett sétát, a bowlingozást, lányunk pedig különösképpen a gyermeklovagoltatást és az xboxozást. Nagyon finomak voltak az ételek, és kényelmes volt a szobánk is. Köszönjük valamennyi munkatársnak a kedves vendéglátást! Üdvözlettel


Panduláné Farkas Zsuzsa

2017. október 25. 13:14
Kedves Viktória! Nagyon elégedettek voltunk egészében szolgáltatással! A környezet gyönyörű, ötletesen és szépen kialakítva a hotel minden része, a munkatársak kedvesek és segítőkészek, a felszolgálok mosolygósak! Nagyon szerencsések voltunk az időjárással is, egy kellemes túrát tettünk, végül is a Kőris hegyre mentünk fel, és egy kerülővel jöttünk vissza a szállodához, kb. 10 km-es távon. Örültünk hogy ott lehettünk, és köszönöm a segítőkész szervezői munkát!! Biztos vagyok benne, hogy visszatérünk Önökhöz, akár céges akár magánszervezésben!
Bócz Gyöngyvér - Brunswick Bowling Magyarország Kft.
HR vezető

2017. október 25. 13:12
Az Önöknél tartott céges rendezvényünk minden résztvevő szerint remekül sikerült. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Hotel Szépalma kollégáinak, hogy munkájukkal, kedvességükkel hozzájárultak ahhoz, hogy a 25 éves ünnepségünkre örömmel és vidáman fogunk emlékezni. Üdvözlettel:
Juhász Csaba - TC&C

2017. október 18. 10:15
Magam és kivétel nélkül az összes Kollégám, valamint a menedzsment nevében szerettem volna megköszönni az Önök közreműködését, precíz szervezését, hibátlan szolgáltatást és a nagyszerű időjárást is. Az egész Csapatunk nagyon jól érezte magát, mindenki dicsérte a szállodájukat, a gondoskodó szervizüket, a nagyszerű légkört. Ezért én is szeretném megköszönni a Szálloda összes dolgozójának a munkáját. Visszatérünk. Köszönettel,
Róna Gábor - Martin Metal Product Kft.
Ügyvezető Igazgató

2017. szeptember 06. 06:15
Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél! Kisgyerekkel is utazó nagycsaládosként külön tetszettek az apró kis figyelmességek: a szobában egy hatalmas plüss kutya várta a legkisebbiket, az étteremben egy jól megközelíthető és körbejárható helyen kaptunk a lakosztályhoz rendelt asztalt és még az ülésmagasító is oda volt készítve.
Az a nyugalom, ami a környezetből áradt az felejthetetlen. Csodálatos erdők és mezők, rendezett környezet, kedves kiszolgálás és nem utolsó sorban remek ételek … biztosan visszatérünk még.

Schneider Tamás

2017. szeptember 03. 21:44
Egeszen fantasztikus a Hotel es menesbirtok! Koszonjuk a segitokeszseget es biztosan jovunk meg! A reggelik es vacsorak elkepesztoen izletesek voltak, a gyerekeinknek is azota ez a minta...az etalon.
Csak igy tovabb!
Egyhazy csalad
Egyházy csalad