Kapcsolat

A térkép nagyításához kattintson ide!
A térkép nagyításához kattintson ide!

Szépalma-Hotel Kft.
Cím: 8429 Porva-Szépalmapuszta 0172 hrsz
Levélcím: 8420 Zirc, Pf: 1
Adószám: 25090455-2-19
Tel: 36-88-468-888
Email:
GPS koordináták: É 47.28428° K 17.79399°

Megközelítés

Szépalma Budapesttől 122 km, Győrtől 63 km, Székesfehérvártól 62 km távolságra a Magas-Bakony szívében a Kőris-hegy szomszédságában található.
Zircre Győr és Veszprém felöl a 82-es főúton, Pápa felöl a Bakonybélen keresztül vezető úton jutunk el. Zirc központjában, az apátság előtti nagy kanyarnál Porva felé kell lefordulni a 82-es főútról. Az út 7 km után bevezet Borzavárra, ahol a temető mellett, táblával jelölt kis kereszteződésnél kell balra fordulnunk. Egy keskeny, de jó minőségű aszfaltúton kb. 200 méter után egy Y-kereszteződésben jobbra tartva még 3 kilométert autózunk, és megérkezünk a szállodához.

Aktuális menetrend: www.mav-start.hu

Zircre a fővárosból és az ország különböző városaiból autóbusszal és vonattal is el tudunk jutni. Szállodánk igény szerint személyautóval vagy busszal biztosítja a transzfert Zirc és a Szépalma között.


Vendégkönyv

2020. július 17. 19:20
Az ország legeldugottabb szállodája. Sokadszorra nyaraltunk itt, de mindig rácsodálkozok hogy mennyire gyönyörű, igényes, békés. Amikor másoknak mesélek róla, nem is tudom igazán visszaadni hogy milyen is ez a hely. Egy igazi csoda amely a maga egyszerűségével, kiemelkedő tisztaságával újra és újra lenyűgöz minket! A személyzet láthatatlan, de amikor bármire is szükségünk van, azonnal ott vannak. Kedvesek, figyelmesek és látszik hogy büszkék arra hogy ilyen egyedülálló helyen dolgoznak! Köszönjük Szépalma, ismét felejthetetlen volt Veletek!

Veronika és a Vargák

2019. augusztus 28. 17:22
Kedves Mindenki!

Szerettem volna köszönetet mondani a Hotel Szépalma minden dolgozójának, hogy életünk egyik legjobb nyaralását tették lehetővé! A hotel kisugárzása, az ételek, a környék, mind gyönyörűek és valódi pihenést adnak az ott tartózkodóknak. Nagyon kellemes volt érezni, hogy mindenki őszintén mosolygott és kedves volt, bár tudom, nehéz lehet egész nap emberekkel dolgozni és minden kérésnek eleget tenni, Önöknek ez mégis annyira könnyeden ment. Legalább is így éreztem. És ez nagyon jól esett. Mondhatni, ettől vált igazán személyesség és emberszerűvé az egész.
Külön örültem annak, hogy nem megtűrt vendég volt a kutyám, hanem valódi szállás-lakó. :-) Mindketten nagyon jót pihentünk, finomakat ettünk (Néró is imádta a séf főztjét, amiből olykor adtam Neki egy-egy falatot), és valódi elhatározássá vált, hogy ide tényleg vissza kell menni. Az ismerőseimnek, barátaimnak, mindenkinek lelkesen javaslom Szépalmát, hogy menjenek el oda nyaralni, mert jobb helyet talán nem is találni itthon.
Mi mindenképpen vissza fogunk térni, csak most már úgy, hogy lesz jogosítványom és autóm, remélhetőleg. :-) Köszönünk még egyszer mindent és további sok-sok vendéget kívánok!
Uh, majdnem kifelejtettem – a mentett állatkákért külön plusz pontot adtam, vagyis nagyon sokat. Bár tudom, nem tartoznak közvetlenül a hotelhez, de akkor is nagyon kedves dolog, hogy ők ott nyugodtan legelészhetnek életük végéig. :-)

Szép napot,
Vanda & Néró

2019. július 29. 09:15
Mi olyan szerencsések vagyunk, hogy a Szépalma hotelben tarthattuk az esküvőnket a hétvégen. Ennêl szebb és igényesebb helyszínt nem is kívánhattunk volna.
A kert gyönyörű, a szobák tiszták és tágasak, az étel hihetetlenül finom és bőséges! A személyzet odaadó munkája és kedvessége mindenképpen hozzájárult ehhez a gyönyörű naphoz, amiért hihetetlenül hálásak vagyunk.
Külön köszönet a recepciós hölgyeknek, akik türelmesen segítettek minket a szervezés során.
Mi csak ajánlani tudjuk a hotelt!

Judit & Rens

2018. november 13. 07:50
Ezúton szeretném kollégáim nevében megköszönni a múlt hétvégén tartott Workshopunk sikeres lebonyolításában nyújtott segítségüket! Köszönet a finom ételekért és italokért, a figyelmes kiszolgálásért, a minden kérésünket, kívánságunkat megoldó rugalmasságukért, a mozgalmas csapatépítő délutánért és a szuper, hajnalig tartó bulizás technikai feltételeinek biztosításáért! További sok sikert kívánunk Önöknek! Egészen biztosan vissza fogunk látogatni!
Pápainé Both Krisztina - AUDI HUNGARIA Zrt.
Üzemmenedzsment R4 Otto GE Betriebsmanagement

2018. augusztus 23. 08:33
Kedves Viktória,
ezúton is szeretnénk megköszönni az Önöknél töltött időt és a kifogástalan szállást, kiszolgálást, programokat. Nagyon jól éreztük magunkat, minden bizonnyal visszatérünk még Szépalmára, mert csodálatos élményt nyújtott számunkra!

Minden jót kívánva, üdvözlettel:

Coordwell és Mediway csapata


Süvegjártó Anita - COORDWELL H-1119 Budapest, Fehérvári út 85.
Irodavezető/ Office Manager

2018. január 27. 12:12
A Bakony tetején, csendben. A kandallóban ég a tűz, pohár bor a kézben, Hihetetlen béke és nyugalom. (Feleség a szobában...) Egyszerűen minden tökéletes. Néha még a hó is szállingózik. A világ kizárva, hál' Istennek!
Ez a téli Szépalma. Ajánlom mindenkinek, de megnézem majd a többi évszakban is.
Praznovszky Mihály
vendég

2017. december 15. 08:23
Csodálatosan éreztük magunkat az ott töltött négy nap alatt. Kutyagazdiként külön öröm volt, hogy valóban minden szempontból kutyabarát volt a szálloda. Biztosra vesszük, hogy a jövőben vissza fogunk látogatni Önökhöz. Köszönjük a finom ételeket, a figyelmes kiszolgálást és az apró meglepetéseket (jutifalat a geoládában).

Mohai Anna Kecskeméti Zsolt és Samu