Kapcsolat

A térkép nagyításához kattintson ide!
A térkép nagyításához kattintson ide!

Szépalma-Hotel Kft.
Cím: 8429 Porva-Szépalmapuszta 0172 hrsz
Levélcím: 8420 Zirc, Pf: 1
Adószám: 25090455-2-19
Tel: 36-88-468-888
Email:
GPS koordináták: É 47.28428° K 17.79399°

Megközelítés

Szépalma Budapesttől 122 km, Győrtől 63 km, Székesfehérvártól 62 km távolságra a Magas-Bakony szívében a Kőris-hegy szomszédságában található.
Zircre Győr és Veszprém felöl a 82-es főúton, Pápa felöl a Bakonybélen keresztül vezető úton jutunk el. Zirc központjában, az apátság előtti nagy kanyarnál Porva felé kell lefordulni a 82-es főútról. Az út 7 km után bevezet Borzavárra, ahol a temető mellett, táblával jelölt kis kereszteződésnél kell balra fordulnunk. Egy keskeny, de jó minőségű aszfaltúton kb. 200 méter után egy Y-kereszteződésben jobbra tartva még 3 kilométert autózunk, és megérkezünk a szállodához.

Aktuális menetrend: www.mav-start.hu

Zircre a fővárosból és az ország különböző városaiból autóbusszal és vonattal is el tudunk jutni. Szállodánk igény szerint személyautóval vagy busszal biztosítja a transzfert Zirc és a Szépalma között.


Vendégkönyv

2016. április 01. 18:52
Kedves Szepalma-Hotel!

A Husvet hetveget toltottuk Onoknel/Nalatok. Eloszor jartunk itt, es a taj szepsege - hihetetlenul szep, kimerithetetlen kincseket rejt, szamomra rejtelyes/sejtelmes is, persze jo ertelemben - a kornyek, a nyugalom, a beke amit itt felfedeztunk teljesen magaval ragadott. Az etelek nagyon finomak voltak, kulon koszonet erte a szakacsmesternek, a szemelyzet is nagyon kedves, keszseges. Rengeteget setaltunk a kornyeken es nem mondhatom, hogy akar csak egy pillanatig is unatkoztunk volna az ittlet alatt - inkabb csak jolesoen elfaradtunk. Csodaszepek a lovak, bar sajnaltunk, hogy nem annyira baratkozosak (ami bizonyos szempontbol meg jo is), es nem lehetett kozelebb kerulni hozzajuk.
Amit meg szeretnek kiemelni, hogy nagyon koszonjuk az egyik lovasoktato lanynak/holgynek a kedvesseget, a figyelmet amivel megajandekozott minket. Tetszett/tetszik, ahogy a lovaval (Linda?) bant (lattuk a palyan ahogy dolgozott vele), becsulendo, nagyon ertekes es ritka is ahogy es amit csinal, barcsak mindenki igy banna a lovaval! Es volt egy fiatalember, ott dolgozo kollega is, aki szinten kedves volt velunk, egyutt kalauzoltak minket a birtokon. Nagyon koszonjuk Nektek, es orulunk hogy talalkozhattunk veletek! Sajnos nem mutatkoztunk be egymasnak, ettol fuggetlenul remelem meg lesz alkalmunk talalkozni veletek!
Koszonjuk a kedvesseguket/kedvessegeteket, nagyon jo volt Onoknel/Nalatok!
Ismeretlen latogatok :-)

2016. március 10. 19:06
Tisztelt Igazgató Úr, kedves Balázs!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetése és munkatársai nevében ezúton is szeretnénk megköszönni a Hotel Szépalma szállodavezetésének és valamennyi munkatársának a 2016. február 24-25-i munkatársi tréning gördülékeny és minden igényt kielégítő, magas színvonalú lebonyolítását. A résztvevők egyöntetű véleménye alapján állíthatjuk, hogy az ellátás, a kiszolgálás és a szolgáltatások sokszínűsége kitűnő volt, melyhez kifogástalan szervizszolgáltatás, pozitív hozzáállás és mosolygós személyzet párosult. Köszönjük a közvetlen kapcsolatot a hotel munkatársaival, kéréseink azonnali és rugalmas teljesítését, mely megalapozta a munkatársi tréning kitűnő hangulatát és a trénerek munkáját ebben a csodálatos természeti környezetben. A további jó kapcsolat reményében maradok

Üdvözlettel:
Dinnyés Előd - Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
titkár

2016. március 05. 11:17
Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél, és szeretnénk mihamarabb visszatérni! Kérjük, hogy szíveskedjenek eljuttatni a köszönetünket Solymos Annamáriának Mónika lányunk lovaglóleckéjéért és a mondókákért! Azóta is azokat szavalja, és mindenkinek meséli Dani hátán szerzett élményeit... További jó munkát kívánva,


Jeneiék (Kárpátalja)

2015. december 21. 16:02
Nagyon szépen köszönünk mindent, a kitűnő és figyelmes kiszolgálást‎, a szobákat, a sok-sok segítséget és türelmet, a csodás ételeket, egyszóval mindent. Biztos vagyok benne, hogy még fognak találkozni kollégáimmal és velem is.
Tiszaváry Eszter - Böllhoff Kft.
ügyvezető asszisztens

2015. október 19. 13:41
Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy idén is lehetőséget biztosítottak a kétnapos kihelyezett főnővéri értekezletünk megtartására. A helyszín tökéletes kikapcsolódást biztosított minden vezető munkatársunk számára. A természet közelsége és a szálláshely melegsége kiváló helyszínül szolgált a tréning megtartására is. Minden munkatársunk jól érezte magát a kiváló szolgáltatásaiknak (a wellness, a bowling pálya, kiváló ételek) köszönhetően. Bízunk benne, hogy a későbbiekben vissza tudunk látogatni Önökhöz. Köszönjük még egyszer a lehetőséget! Köszönettel:
Csordás Adrienn - Petz Aladár Megyei Oktató Kórház
ápolási igazgató

2015. szeptember 30. 14:42
Frenetikusan sikerült a hétfői program, köszönet a támogatásért! Le a kalappal Előttetek a rugalmas és segítőkész hozzáállásotokért!
Petricz Annamária - AUDI HUNGARIA MOTOR KFT.
Minőségbiztosítás Terméktechnika Motor

2015. szeptember 30. 08:59
Kedves Eszter! Köszönjük szépen a nálatok töltött szép napokat, nagyszerűen éreztük magunkat. A pénteki időjárás sem rontotta el a jó hangulatot és hogy őszinte legyek a csütörtöki buli annyira extra jól sikerült, hogy nem is annyira bántuk. :))) A DJ-t ezúton még egyszer üdvözöljük, nagyon jó zenéket kevert. Az egész csapat nevében elmondhatom, hogy mind a szálloda, mind a munkatársaitok a szívünkbe zárták magukat. Minden olyan volt, mint amilyennek elképzeltem / elképzeltük. :)))
Csermák Tamara - Gemenc Bau Kft.