Kapcsolat

A térkép nagyításához kattintson ide!
A térkép nagyításához kattintson ide!

Szépalma-Hotel Kft.
Cím: 8429 Porva-Szépalmapuszta 0172 hrsz
Levélcím: 8420 Zirc, Pf: 1
Adószám: 25090455-2-19
Tel: 36-88-468-888
Email:
GPS koordináták: É 47.28428° K 17.79399°

Megközelítés

Szépalma Budapesttől 122 km, Győrtől 63 km, Székesfehérvártól 62 km távolságra a Magas-Bakony szívében a Kőris-hegy szomszédságában található.
Zircre Győr és Veszprém felöl a 82-es főúton, Pápa felöl a Bakonybélen keresztül vezető úton jutunk el. Zirc központjában, az apátság előtti nagy kanyarnál Porva felé kell lefordulni a 82-es főútról. Az út 7 km után bevezet Borzavárra, ahol a temető mellett, táblával jelölt kis kereszteződésnél kell balra fordulnunk. Egy keskeny, de jó minőségű aszfaltúton kb. 200 méter után egy Y-kereszteződésben jobbra tartva még 3 kilométert autózunk, és megérkezünk a szállodához.

Aktuális menetrend: www.mav-start.hu

Zircre a fővárosból és az ország különböző városaiból autóbusszal és vonattal is el tudunk jutni. Szállodánk igény szerint személyautóval vagy busszal biztosítja a transzfert Zirc és a Szépalma között.


Vendégkönyv

2015. szeptember 30. 08:59
Kedves Eszter! Köszönjük szépen a nálatok töltött szép napokat, nagyszerűen éreztük magunkat. A pénteki időjárás sem rontotta el a jó hangulatot és hogy őszinte legyek a csütörtöki buli annyira extra jól sikerült, hogy nem is annyira bántuk. :))) A DJ-t ezúton még egyszer üdvözöljük, nagyon jó zenéket kevert. Az egész csapat nevében elmondhatom, hogy mind a szálloda, mind a munkatársaitok a szívünkbe zárták magukat. Minden olyan volt, mint amilyennek elképzeltem / elképzeltük. :)))
Csermák Tamara - Gemenc Bau Kft.

2015. szeptember 14. 11:48
Még egyszer köszönjük a Szépalma Hotel minden dolgozójának a céges hétvégénk sikerét. Minden kollégánk jól érezte magát, elégedett volt a kiszolgálással és az ételek, italok minőségével.


Lovász Rita - Gilan Trading Kft.
marketing igazgató

2015. szeptember 10. 11:19
Nagyon köszönjük a szálloda segítőkész hozzáállását, nem tudtunk semmi olyat kérni, amiben ne próbáltatok volna meg segíteni :-) Még egyszer nagyon köszönjük!! Minket családilag biztosan viszontláttok, de szerintem a YPO is visszajön, elég hűek, ha egy hely tetszik nekik, visszajárnak évről évre.
Ifi-Valde Orsolya - YPO

2015. szeptember 04. 08:53
Tisztelt szépalmai munkatársak,
Ezúton szeretnénk ismét hálásan megköszönni kedvességüket, a kényelmes, tiszta szobákat, az ízletes és bőséges konyhát. Köszönjük a szépen előkészített kávézó asztalokat, mindenki elégedett volt. Érdekes élmény volt a Csillagda látogatása, köszönjük annak is előkészítését. Ami a jövőt illeti, hoteljüket szívesen vennénk igénybe máskor is, ismerőseinknek is ajánlva azt. Kívánunk jó eredményt, sok vendéget és Isten áldását életükre és munkájukra,
Hálásan és tisztelettel,
Alexander und Anna Maria Seidel

2015. július 22. 20:57
Herzlichen Dank Herr Wagner,
Ihr „Staff“ hat hervorragend gearbeitet, die Küche war auf hohem Niveau und Sie hatten jederzeit die Übersicht… Zeichen für ein gutes Management.
Mit freundlichen Grüssen
Peter Weissmüller

2014. december 15. 17:07
Kedves Eszter és Viktória! Szeretnék köszönetet mondani Önöknek és kollégáiknak a kitűnő szervező munkáért, amit a múlt héten cégünk számára biztosítottak. Nagyon jól éreztük magunkat az étel-ital-szállás tekintetében is. Kívánok mindnyájuknak kellemes ünnepeket és nagyon jó egészséget! Üdvözlettel:
Deák Mónika - Angelini Pharma Magyarország Kft.
Sales asszisztens

2014. december 15. 17:03
Köszönjük munkatársainak lelkiismeretes együttműködését, hogy minden programunk gördülékenyen megvalósulhatott. Minden résztvevő színes élménnyel lett gazdagabb, a pompás ételek még fokozták jó közérzetüket. Kérem engedje meg, hogy Boldog ünnepeket, szerencsés és sikeres új évet kívánjunk minden közreműködőnek!

Üdvözlettel:
Kéri Ágnes - Agrárcsoport külső munkatársa
HR konzultáns