Kapcsolat

A térkép nagyításához kattintson ide!
A térkép nagyításához kattintson ide!

Szépalma-Hotel Kft.
Cím: 8429 Porva-Szépalmapuszta 0172 hrsz
Levélcím: 8420 Zirc, Pf: 1
Adószám: 25090455-2-19
Tel: 36-88-468-888
Email:
GPS koordináták: É 47.28428° K 17.79399°

Megközelítés

Szépalma Budapesttől 122 km, Győrtől 63 km, Székesfehérvártól 62 km távolságra a Magas-Bakony szívében a Kőris-hegy szomszédságában található.
Zircre Győr és Veszprém felöl a 82-es főúton, Pápa felöl a Bakonybélen keresztül vezető úton jutunk el. Zirc központjában, az apátság előtti nagy kanyarnál Porva felé kell lefordulni a 82-es főútról. Az út 7 km után bevezet Borzavárra, ahol a temető mellett, táblával jelölt kis kereszteződésnél kell balra fordulnunk. Egy keskeny, de jó minőségű aszfaltúton kb. 200 méter után egy Y-kereszteződésben jobbra tartva még 3 kilométert autózunk, és megérkezünk a szállodához.

Aktuális menetrend: www.mav-start.hu

Zircre a fővárosból és az ország különböző városaiból autóbusszal és vonattal is el tudunk jutni. Szállodánk igény szerint személyautóval vagy busszal biztosítja a transzfert Zirc és a Szépalma között.


Vendégkönyv

2013. november 08. 14:04
Kedves Balázs!

Ezúton szeretném megköszönni a tegnapi csapatépítő rendezvényt.. Azt hiszem minden résztvevő nevében mondhatom, hogy az esemény nagyon jól sikerült, remekül éreztük magunkat. Az utolsó feladatban a végletekig kifárasztottatok bennünket, ezért "bosszúból" (a szöveget elolvasva semmiképp sem mondanám, hogy tisztázásképp :-)) ) elküldöm neked a győztes csapat nevének jelentését (jövőre kikérdezzük):

Astabil Multivibrátor: Négyszögimpulzusok sorozatát állítja elő külső vezérlőjel nélkül. Az áramkör (kétfokozatú) pozitívan visszacsatolt erősítőláncot tartalmaz, két állapota van. Az egyik állapotból a másikba történő átbillenés alatt a hurokerősítés nagyobb, mint 1, ezért az áramkör átbillenési ideje - így a négyszögimpulzusok felfutási ideje - igen rövid. Az erősítő fokozatok között váltakozó áramú csatolás van. Az egyes állapotok idejét, így az impulzusok frekvenciáját, elsősorban a csatoló elemek (R-C tagok) időállandói határozzák meg. Felhasználási területe igen nagy, az egyik leggyakrabban alkalmazott alapáramkör négyszögimpulzusok előállítására.

Minden jót!
Barabás György - Continental Engineering Services Hungary
Department Leader

2013. október 21. 16:20
Szia Balázs! Köszi szépen a képeket is, és az egész napos szórakozást!
Remek volt a szervezés, és nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük szépen!
Üdvözlettel:
Szabó Alex - Continental Teves Hungary Ltd.
Verification Group Leader

2013. október 10. 09:35
Tisztelt Takács Eszter! Ezúton szeretnék köszönetet mondani amiért az október 2-ai éjszakát – az előzetesen leegyeztetett apartmanok helyett – a szálloda 2 ágyas szobáiban tölthettük el az apartmanokért legyeztetett áron. Lelkes csapatunk sok éve járja az ország turistaútjait, sok helyen megszálltunk már, sok helyen kaptunk már ilyen-olyan kedvezményt, de az Önök „gesztusa” minden eddigit felülmúlt. Csapatunk a Paksi Atomerőmű Természetjáró Szakosztályának tagjai és biztos vagyok benne, hogy lesz aki magánemberként még visszatér önökhöz a szép emlékek miatt, igaz, hogy tudomásom szerint a csapatban a lovaglás nem elterjedt hobbi, de az Önök környezetében sok más lehetőség is van a szabadidő eltöltésére. Annyi viszont egészen biztos, hogy a szálloda jó hírnevét mi ahol csak tudjuk, tovább javítjuk dicsérettel.


Gergely László /túravezető/

2013. október 08. 15:55
Kedves Balázs! Nagyon köszönjük a kedves vendéglátást! Örültünk, hogy egy ilyen kellemes hellyel és emberrel gazdagodott tapasztalatunk! Olyan vagy mint mi, így otthon éreztük magunkat:-) Jövőre mindenképpen látjuk egymást:-)
Nagy Gábor - Hire-One Kft.
Senior tanácsadó / Senior consultant

2013. október 08. 15:53
Köszönjük a szervezést, a fotókat, és a meglepetéseket. Mindenki nagyon jól érezte magát, és a csapat tagjait idézve "nagyon magasra került a léc" ami a csapatépítő tréningek hangulatát és programját illeti. Barátainknak, ismerőseinknek is szívesen fogjuk ajánlani Szépalmát! Üdvözlettel:
Horváth László - Metex '05 Kft.

2013. szeptember 23. 17:40
Tisztelt Wagner Balázs, Kedves szépalmai csapat,
az Önök szállodája egy csodálatos környezetben található , sajnos mi ebből nagyon keveset élvezhettünk ..., de így van miért visszamenni! Reméljük lesz alkalmunk visszatérni Önökhöz ... vagy privátként... vagy egy csapatépítés keretein belül. Külön köszönet az élményekkel teli és játékos borkóstolóért Wagner Úrnak. Ajánlani fogjuk Szépalmát vendégeinknek, ismerőseinknek. A viszontlátás reményében üdvözlettel és KÖSZÖNETTEL:
Hegedűs Gyöngyi - Blaguss Utazási Iroda Kft.

2013. május 28. 16:30
Liebes Szépalma Team,
es war eine sehr schöne Woche bei Euch. Unsere Kinder haben wieder viele Freunde gefunden und fühlten sich pudelwohl. Bis nächstes Jahr!
Familie Kellermann