Kapcsolat

A térkép nagyításához kattintson ide!
A térkép nagyításához kattintson ide!

Szépalma-Hotel Kft.
Cím: 8429 Porva-Szépalmapuszta 0172 hrsz
Levélcím: 8420 Zirc, Pf: 1
Adószám: 25090455-2-19
Tel: 36-88-468-888
Email:
GPS koordináták: É 47.28428° K 17.79399°

Megközelítés

Szépalma Budapesttől 122 km, Győrtől 63 km, Székesfehérvártól 62 km távolságra a Magas-Bakony szívében a Kőris-hegy szomszédságában található.
Zircre Győr és Veszprém felöl a 82-es főúton, Pápa felöl a Bakonybélen keresztül vezető úton jutunk el. Zirc központjában, az apátság előtti nagy kanyarnál Porva felé kell lefordulni a 82-es főútról. Az út 7 km után bevezet Borzavárra, ahol a temető mellett, táblával jelölt kis kereszteződésnél kell balra fordulnunk. Egy keskeny, de jó minőségű aszfaltúton kb. 200 méter után egy Y-kereszteződésben jobbra tartva még 3 kilométert autózunk, és megérkezünk a szállodához.

Aktuális menetrend: www.mav-start.hu

Zircre a fővárosból és az ország különböző városaiból autóbusszal és vonattal is el tudunk jutni. Szállodánk igény szerint személyautóval vagy busszal biztosítja a transzfert Zirc és a Szépalma között.


Vendégkönyv

2014. január 28. 16:29
Wir danken für ein super erholsames Wochenende in Ihrem Hause und können den Service sowie die Küche nur weiter empfehlen!

Arnold Walther

2014. január 28. 12:48
Kedves Balázs, Kedves „Szépalmai” Munkatársak!
A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozatának nevében ezúton is szeretném megköszönni Önöknek a Szépalmán eltöltött kellemes perceket, a programunk megvalósításához hozzátett értékeket, a személyzet kedvességét, pozitív hozzáállását és mindazt a sok élményt, melyet a szolgáltatási tagozat elnöksége immár második alkalommal kapott Szépalmán és mely hozzájárul a 2014. évi munkánk megalapozásához. Köszönjük a havas tájat, a kellemes környezetet, a finom falatokat, melynek köszönhetően elnökségi tagjaink ismét örömmel töltötték idejüket az Önök minden igényt kielégítő szállodájában. További szép napot kívánok Önöknek!


Zöldné Nagy Ildikó - Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
szolgáltatási tagozati és győri térségi titkár

2014. január 21. 14:38
Szia Eszter! Mi is nagyon örültünk a személyes találkozásnak. A workshopot sikeresen zártuk, mindenki feltöltődve és élményekkel gazdagon jött haza. Ezúton is küldöm elismerésünket és elégedettségünket a professzionális kiszolgálásért és a kellemes környezetért. További sikeres évet kívánunk az egész hotel számára! Baráti üdvözlettel, Janka

Juhász Janka - Audi Akademie Hungaria Kft.
Seminarorganisation/ Tanfolyamszervezés Geschäftsbereich Personal und Management

2013. december 12. 16:29
Das Personal im Hotel Szépalma ist sehr freundlich und zu vorkommend. Unser Aufenthalt war so schön, dass wir gar nicht abreisen wollten. Wir werden so bald wie möglich wieder kommen.


Familie Müller

2013. december 03. 09:42
Köszönjük, jól éreztük magunkat, kollégáknak nagyon tetszett a helyszín, jók voltak a programok, finomak az ételek és mindenki feltöltődött. Én személyesen a családdal lehet, hogy visszamegyek tavasszal.
Marosvölgyi Tibor - Pannon Falap-Lemez
Marketing és kommunikáció

2013. november 08. 14:04
Kedves Balázs!

Ezúton szeretném megköszönni a tegnapi csapatépítő rendezvényt.. Azt hiszem minden résztvevő nevében mondhatom, hogy az esemény nagyon jól sikerült, remekül éreztük magunkat. Az utolsó feladatban a végletekig kifárasztottatok bennünket, ezért "bosszúból" (a szöveget elolvasva semmiképp sem mondanám, hogy tisztázásképp :-)) ) elküldöm neked a győztes csapat nevének jelentését (jövőre kikérdezzük):

Astabil Multivibrátor: Négyszögimpulzusok sorozatát állítja elő külső vezérlőjel nélkül. Az áramkör (kétfokozatú) pozitívan visszacsatolt erősítőláncot tartalmaz, két állapota van. Az egyik állapotból a másikba történő átbillenés alatt a hurokerősítés nagyobb, mint 1, ezért az áramkör átbillenési ideje - így a négyszögimpulzusok felfutási ideje - igen rövid. Az erősítő fokozatok között váltakozó áramú csatolás van. Az egyes állapotok idejét, így az impulzusok frekvenciáját, elsősorban a csatoló elemek (R-C tagok) időállandói határozzák meg. Felhasználási területe igen nagy, az egyik leggyakrabban alkalmazott alapáramkör négyszögimpulzusok előállítására.

Minden jót!
Barabás György - Continental Engineering Services Hungary
Department Leader

2013. október 21. 16:20
Szia Balázs! Köszi szépen a képeket is, és az egész napos szórakozást!
Remek volt a szervezés, és nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük szépen!
Üdvözlettel:
Szabó Alex - Continental Teves Hungary Ltd.
Verification Group Leader