Ismerje meg Szépalma programkínálatát és válogasson ízlése szerint közelgő eseményeink közül! Egyre színesebb palettából választhat , aki idén nyáron is Szépalmát választja: lovas eseményeinktől kezdve zenei élményeken át aktív családi vetélkedőinkig bárki találhat kedvére valót megújult kínálatunkban!

 

2016. december 21-én Konkoly Merse lovasíjász bemutatóját követeően a szálloda Galéria termében "A lovasíjász" c. filmet tekinthtik meg vendégeink. A vetítést közös vacsora követi, ahol találkozhatnak és beszélgethetnek az érdeklődők Kaszás Géza filmrendezővel és Konkoly Merse lovasíjásszal. A részvételi díj 4000,-Ft, amely tartalmazza a bemutatót, a filmvetítést és a vacsorát.

— ♦ —

Ménesbirtok-látogatás - takarmányismertetővel és állatbemutatóval egybekötött gazdaságlátogatásra invitáljuk mindazokat, aki a szépalmai ménesbirtok mindennapi életével, állattartási sajátosságaival szeretnének megismerkedni.

— ♦ —

A 2016. húsvét vasárnapján, valamint pünkösd vasárnapján tartott, nagy sikernek örvendő családi vetélkedőnk képei lentebb görgetve, a csatolt galériában érhetők el.

— ♦ —

Szépalmán patadobogással űztük el a telet 2016. február 13-án!  Farsangi programunk képei szállodánk Facebook oldalán is megtekinthetők.