Konferencia, indoor tréning

Konferenciatermeink megfelelő kialakítását és felszereltségét, valamint a tréningek szempontjából kedvező környezeti adottságainkat megrendelőink fontosnak tartják. Még ennél is többet jelent számukra a személyes gondoskodás, a legkisebb részletekre kiterjedő figyelem, amelyet a rendezvények alkalmával tapasztalnak. Személyzetünkkel, eszközeinkkel – igény szerint ötleteinkkel és javaslatainkkal – hatékonyan segítjük a szervezést. A nálunk megszokott, számunkra magától értetődő proaktív hozzáállás és rugalmasság miatt partnereink hűségesen visszatérnek hozzánk.

A szálloda professzionális kialakítású és felszereltségű konferenciatermei 15-től 140 főig alkalmasak meetingek, szemináriumok és konferenciák megrendezésére. A szállodai különtermek mellett a ún. Zsivány tanya, ill. a közeli csárda különleges környezetet kínálnak a megbeszélésekhez, tréninghez, csoportos programokhoz.

A szálloda teljes területén ingyenes, vezeték nélküli internet hozzáférés biztosított. (Wi-Fi)

Technikai felszereltség: pin wand, flipchart, dvd-, és cd-lejátszó, VHS-lejátszó, írásvetítő, vetítővászon, televízió, laptop, diavetítő, projektor, hangosítás, szinkrontolmács berendezés.

Terembérleti díj: 2000,- Ft/fő (terem+technika)

Kávészünet ára: 1600,-Ft/fő (kávé, tea, édes-sós aprósütemény, üdítőital, gyümölcs)
Háromfogásos munkaebéd ára: 4500,- Ft/fő
Svédasztalos ebéd ill. vacsora (min. létszám 30 fő)
előzetesen egyeztetett összeállítás szerint: 5200,- Ft/fő

A szálloda szomszédságában található csárda, ill. a zsivány tanya épülete  30-50 fős csoportok éjszakába nyúló zavartalan mulatozásának kiváló helyszíne. 

A jó helyen és jó időben megrendezett tréning sokat segíthet a belső kommunikáció hatékonyságának, a szervezet működésének javításában. A Bakony közepén megbúvó, minden zavaró hatástól mentes Szépalma Hotel egyedülálló környezetet és rugalmas hátteret kínál a különböző céges programokhoz, legyen kommunikációs tréningről, extrém teljesítménytúráról, csapatépítő főzésről, gps-es kincskeresésről, vagy játékos akadályversenyről szó. Testre szabott ajánlatunkat néhány órán belül eljuttatjuk Önhöz.