A Szépalma Hotelben nem csak a szülők és a gyermekek, de házi kedvenceink, a négylábú családtagok is szívesen látott vendégek. Szállást nem csupán a szálloda szobáiban tudunk számukra biztosítani, de kényelmesen együtt lakhatnak gazdáikkal a szálloda vagy az Eszterházy birtok lakosztályaiban is, ahol külön zárt kertben is tartózkodhatnak a kutyusok. A gyermekfalu (lovas liget) lakásaiból kilépve mindössze néhány lépés választja el őket az erdőtől, mezőktől, ahol gond nélkül le tudják vezetni felesleges energiájukat. A szállodába való visszatéréskor lehetőséget biztosítunk a kutyusok lábtörlésére. A bejáratnál és a belső kert különböző pontjain található itatókban mindig gondoskodunk friss vízről.

Kapcsolatrendszerünkbe nem csupán közeli állatorvosok, kutyakozmetikusok és lelkes kutyatartó törzsvendégek tartoznak, de a környező erdők erdészeivel és hivatásos vadászaival is igyekszünk jó kapcsolatot ápolni. Bizonyára ennek is köszönhető, hogy szállodánk nyitása óta nem veszett el és nem sérült meg vadászat alkalmával egyetlen négylábú vendégünk sem. Szállodánk rendelkezik chip-leolvasó készülékkel, így a hozzánk kóborló kutyusok többsége is hamar visszakerül gazdájához. (vagy éppen nálunk marad :-))  

Házirendünk értelmében a szálloda területén, a játszótéren, az istállók és karámok közvetlen közelében a kutyáikat pórázon kell tartani, de pár lépésre a szállodától természetesen bőven adódik lehetőség a szabad mozgásra is. Előzetes egyeztetés szerint néhány órára szívesen gondoskodunk a kutyák megőrzéséről is, amennyiben a gazdiknak más elfoglaltsága (masszázs, lovaglás, focimeccs...stb.) adódna.

A kutyák, macskák elhelyezését szállodai szobáinkban és külső lakosztályainkban 5000,-Ft/kutya/éj áron vállaljuk. 

A Kutyabarát.hu portál által szervezett "Év Kutyabarát Helye" c. szavazáson szálloda kategóriában a Szépalma Hotel és Ménesbirtok az elmúlt években négy alkalommal nyerte el a közénségdíjat és lett az Év Kutyabarát Szállodája.

Videók