Kapcsolat

A térkép nagyításához kattintson ide!
A térkép nagyításához kattintson ide!

Szépalma-Hotel Kft.
Cím: 8429 Porva-Szépalmapuszta 0172 hrsz
Levélcím: 8420 Zirc, Pf: 1
Adószám: 25090455-2-19
Tel: 36-88-468-888
Email:
GPS koordináták: É 47.28428° K 17.79399°

Megközelítés

Szépalma Budapesttől 122 km, Győrtől 63 km, Székesfehérvártól 62 km távolságra a Magas-Bakony szívében a Kőris-hegy szomszédságában található.
Zircre Győr és Veszprém felöl a 82-es főúton, Pápa felöl a Bakonybélen keresztül vezető úton jutunk el. Zirc központjában, az apátság előtti nagy kanyarnál Porva felé kell lefordulni a 82-es főútról. Az út 7 km után bevezet Borzavárra, ahol a temető mellett, táblával jelölt kis kereszteződésnél kell balra fordulnunk. Egy keskeny, de jó minőségű aszfaltúton kb. 200 méter után egy Y-kereszteződésben jobbra tartva még 3 kilométert autózunk, és megérkezünk a szállodához.

Aktuális menetrend: www.mav-start.hu

Zircre a fővárosból és az ország különböző városaiból autóbusszal és vonattal is el tudunk jutni. Szállodánk igény szerint személyautóval vagy busszal biztosítja a transzfert Zirc és a Szépalma között.


Vendégkönyv

2013. október 08. 15:53
Köszönjük a szervezést, a fotókat, és a meglepetéseket. Mindenki nagyon jól érezte magát, és a csapat tagjait idézve "nagyon magasra került a léc" ami a csapatépítő tréningek hangulatát és programját illeti. Barátainknak, ismerőseinknek is szívesen fogjuk ajánlani Szépalmát! Üdvözlettel:
Horváth László - Metex '05 Kft.

2013. szeptember 23. 17:40
Tisztelt Wagner Balázs, Kedves szépalmai csapat,
az Önök szállodája egy csodálatos környezetben található , sajnos mi ebből nagyon keveset élvezhettünk ..., de így van miért visszamenni! Reméljük lesz alkalmunk visszatérni Önökhöz ... vagy privátként... vagy egy csapatépítés keretein belül. Külön köszönet az élményekkel teli és játékos borkóstolóért Wagner Úrnak. Ajánlani fogjuk Szépalmát vendégeinknek, ismerőseinknek. A viszontlátás reményében üdvözlettel és KÖSZÖNETTEL:
Hegedűs Gyöngyi - Blaguss Utazási Iroda Kft.

2013. május 28. 16:30
Liebes Szépalma Team,
es war eine sehr schöne Woche bei Euch. Unsere Kinder haben wieder viele Freunde gefunden und fühlten sich pudelwohl. Bis nächstes Jahr!
Familie Kellermann

2013. március 06. 15:58
Szia Balázs,
Szeretnénk ezúton is megköszönni a professzionális szervezést, a kiszolgálást és a kitűnő programokat. Mindenki remekül érezte magát és ez tükröződik a fényképeken is. Köszönjük szépen!
Lengyel József - AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.
G/AV-33

2012. október 15. 12:53
Kedves Balázs, kedves Kollektíva!
Ezúton szeretném írásban is a nálatok szervezett workshopunkhoz nyújtott segítségeteket megköszönni. minden úgy volt ahogy kitaláltuk, megálmodtuk. jó volt a szállás, kitűnőek az ételek és minden ott dolgozó hozzáállása maximálisan arról szólt, hogy jól érezzük magunkat. Köszönjük, és jó munkát mindenkinek a továbbiakban!
Pék Imre - AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.

2012. szeptember 02. 12:54
Tisztelt Wagner Úr, Kedves Balázs!
Köszönjük a szép nyaralást a szálloda minden dolgozójának az igazgatótól a kertészig. Az Önök szállodájában az a különlegesen vonzó, hogy valamennyien szinte családtagként tekintenek a vendégekre. Remélem jövőre - ismét három gyerekkel - el tudunk látogatni Szépalmára. Addig is mindenkinek jó egészséget és sok vendéget kívánunk:
a Kiss család

2012. június 25. 17:03
Kedves Balázs! Maximálisan elégedettek voltunk.Tökéletes szervezés, tökéletes ellátás, tökéletes játékmester. Mindenkinek maradandó élményt okoztatok. Nagyon köszönjük! Biztos vagyok bene, hogy valami formában megfordulunk még Nálatok. Akár csapat, akár családok. Gyönyörű hely, és szuper csapat. Csak ajánlani tudom mindenkinek. KÖSZÖNJÜK! További sok sikert munkátokhoz! Szép napot kivánok Nektek! Üdvözlettel:
Dúzs Kati - PYRON KFT.