Kapcsolat

A térkép nagyításához kattintson ide!
A térkép nagyításához kattintson ide!

Szépalma-Hotel Kft.
Cím: 8429 Porva-Szépalmapuszta 0172 hrsz
Levélcím: 8420 Zirc, Pf: 1
Adószám: 25090455-2-19
Tel: 36-88-468-888
Email:
GPS koordináták: É 47.28428° K 17.79399°

Megközelítés

Szépalma Budapesttől 122 km, Győrtől 63 km, Székesfehérvártól 62 km távolságra a Magas-Bakony szívében a Kőris-hegy szomszédságában található.
Zircre Győr és Veszprém felöl a 82-es főúton, Pápa felöl a Bakonybélen keresztül vezető úton jutunk el. Zirc központjában, az apátság előtti nagy kanyarnál Porva felé kell lefordulni a 82-es főútról. Az út 7 km után bevezet Borzavárra, ahol a temető mellett, táblával jelölt kis kereszteződésnél kell balra fordulnunk. Egy keskeny, de jó minőségű aszfaltúton kb. 200 méter után egy Y-kereszteződésben jobbra tartva még 3 kilométert autózunk, és megérkezünk a szállodához.

Aktuális menetrend: www.mav-start.hu

Zircre a fővárosból és az ország különböző városaiból autóbusszal és vonattal is el tudunk jutni. Szállodánk igény szerint személyautóval vagy busszal biztosítja a transzfert Zirc és a Szépalma között.


Vendégkönyv

2012. szeptember 02. 12:54
Tisztelt Wagner Úr, Kedves Balázs!
Köszönjük a szép nyaralást a szálloda minden dolgozójának az igazgatótól a kertészig. Az Önök szállodájában az a különlegesen vonzó, hogy valamennyien szinte családtagként tekintenek a vendégekre. Remélem jövőre - ismét három gyerekkel - el tudunk látogatni Szépalmára. Addig is mindenkinek jó egészséget és sok vendéget kívánunk:
a Kiss család

2012. június 25. 17:03
Kedves Balázs! Maximálisan elégedettek voltunk.Tökéletes szervezés, tökéletes ellátás, tökéletes játékmester. Mindenkinek maradandó élményt okoztatok. Nagyon köszönjük! Biztos vagyok bene, hogy valami formában megfordulunk még Nálatok. Akár csapat, akár családok. Gyönyörű hely, és szuper csapat. Csak ajánlani tudom mindenkinek. KÖSZÖNJÜK! További sok sikert munkátokhoz! Szép napot kivánok Nektek! Üdvözlettel:
Dúzs Kati - PYRON KFT.

2011. október 03. 12:55
Kedves Balázs! Mindenki épségben, élményekkel gazdagodva tért haza. Fáradtságról nem tudok beszámolni, mert a feltöltődés, jó kedv elnyomta a fáradtság érzését. Köszönjük a profi szervezést, a felejthetetlen élményeket, segítőkészséget és ajándék pezsgőket. A hely olyan gyönyörű, hogy még biztosan visszatérek hozzátok. Köszönök mindent! Kitartást a továbbiakhoz! Üdvözlettel:
Dankowski Wioletta - HP Magyarország Kft.
Payroll-Helpdesk Team Leader