Kapcsolat

A térkép nagyításához kattintson ide!
A térkép nagyításához kattintson ide!

Szépalma-Hotel Kft.
Cím: 8429 Porva-Szépalmapuszta 0172 hrsz
Levélcím: 8420 Zirc, Pf: 1
Adószám: 25090455-2-19
Tel: 36-88-468-888
Email:
GPS koordináták: É 47.28428° K 17.79399°

Megközelítés

Szépalma Budapesttől 122 km, Győrtől 63 km, Székesfehérvártól 62 km távolságra a Magas-Bakony szívében a Kőris-hegy szomszédságában található.
Zircre Győr és Veszprém felöl a 82-es főúton, Pápa felöl a Bakonybélen keresztül vezető úton jutunk el. Zirc központjában, az apátság előtti nagy kanyarnál Porva felé kell lefordulni a 82-es főútról. Az út 7 km után bevezet Borzavárra, ahol a temető mellett, táblával jelölt kis kereszteződésnél kell balra fordulnunk. Egy keskeny, de jó minőségű aszfaltúton kb. 200 méter után egy Y-kereszteződésben jobbra tartva még 3 kilométert autózunk, és megérkezünk a szállodához.

Aktuális menetrend: www.mav-start.hu

Zircre a fővárosból és az ország különböző városaiból autóbusszal és vonattal is el tudunk jutni. Szállodánk igény szerint személyautóval vagy busszal biztosítja a transzfert Zirc és a Szépalma között.


Vendégkönyv

2017. január 07. 09:33
Kedves Viktória! Köszönjük az érdeklődést, csak úgy mint eddig bármikor (a mostani immár legalább az 5. alkalom volt az elmúlt kb. 12. évben), most is jól éreztük magunkat Önöknél. Ezúton is köszönjük a szíves vendéglátást. Üdvözlettel:
Kovács Péter

2016. december 20. 19:10
Nagyon jól éreztük magunkat, tényleg igazi relaxáció volt :) Nem is tudnék olyat mondani, amivel nem voltunk megelégedve, hiszen a szobánk szép tiszta volt, kényelmes matraccal és párnával, az étteremben igazán jó minőségű ételeket szolgáltak fel (külön jól esett, hogy a reggelihez jó minőségű gyümölcslét tudtunk inni), a környezet pedig valami mesés :) Kár, hogy csak egy hétvégére tudtunk menni, remélem mihamarabb visszatérünk!

Ivett & Andris

2016. december 14. 09:34
Az egész család, bár különböző korosztályok voltunk 2-65 évesig, különböző érdeklődési körökkel, de mindenki nagyon jól érezte magát. Tényleg nem tudtunk olyat kérni, amit ne teljesítettek volna. Élveztük a kedvességüket, a rendet, ami mind a hotelben, mind az állatok tartása során nagyon szembetűnő és megnyugtató volt. De, ami különösen emlékezetessé tette az ott tartózkodásunkat az a gyönyörű tájon kívül tényleg a személyzet természetes kedvessége, mindenkit beleértve a recepciósoktól, a pincéreken, a program vezető hölgyön keresztül a takarítónőkig. Nagyon nagyon köszönjük! és már el is határoztuk, hogy, amint tudunk vissza fogunk újra menni. Üdvözlettel


Rodics Katalin

2016. szeptember 23. 22:53
Kedves Eszter és a Hotel egész Személyzete!

Szeretnénk még egyszer megköszönni a sok segítséget és hogy hozzájárultatok ahhoz, hogy az esküvőnk olyan legyen, amilyet Mi elképzeltünk Magunknak. Vendégeink a mai napig emlegetik a gyönyörű szobákat, a finom ételeket, azt a mérhetetlen vendégszeretetet, amivel fogadtátok Őket. Egyszerűen nem tudtak betelni a Hotel és a környék szépségével. Jó hírneveteket visszük Magunkkal az egész országban, sőt még külföldön is :-).
Egyed Gábor és Egyed-Hédl Marianna - Zirc

2016. augusztus 29. 23:04
Nagyon koszonjuk a Kellys kerekparos bemutaton kapott elmenyeket es Szepalma tortenetenek, lovardajanak bemutatasat Annamarianak. Udvozlettel Megyeri csalad, aki az elvesztett gyerekzoknijat is megtalalta.
Megyeri Péter - Megyeri Sport

2016. május 02. 12:39
Szuper áprilisi hosszú hétvégét töltöttünk Nálatok, Szépalmán, minden 10/10 volt! A szálloda és az egész birtok első látásra szerelem. A hotel családiassága, a személyzet kedvességes és segítőkészsége (mind a recepción, mind az étteremben) átlagon felüli! A gratis méneslátogatás/ gazdasági bejárásról, GPS-es kincsvadászatról, kvízjátékról és Szépalmás pólóról nem is beszélve! 100 % természet! 5*-ös! :) KÖSZÖNJÜK!
Basa Edit

2016. április 01. 18:52
Kedves Szepalma-Hotel!

A Husvet hetveget toltottuk Onoknel/Nalatok. Eloszor jartunk itt, es a taj szepsege - hihetetlenul szep, kimerithetetlen kincseket rejt, szamomra rejtelyes/sejtelmes is, persze jo ertelemben - a kornyek, a nyugalom, a beke amit itt felfedeztunk teljesen magaval ragadott. Az etelek nagyon finomak voltak, kulon koszonet erte a szakacsmesternek, a szemelyzet is nagyon kedves, keszseges. Rengeteget setaltunk a kornyeken es nem mondhatom, hogy akar csak egy pillanatig is unatkoztunk volna az ittlet alatt - inkabb csak jolesoen elfaradtunk. Csodaszepek a lovak, bar sajnaltunk, hogy nem annyira baratkozosak (ami bizonyos szempontbol meg jo is), es nem lehetett kozelebb kerulni hozzajuk.
Amit meg szeretnek kiemelni, hogy nagyon koszonjuk az egyik lovasoktato lanynak/holgynek a kedvesseget, a figyelmet amivel megajandekozott minket. Tetszett/tetszik, ahogy a lovaval (Linda?) bant (lattuk a palyan ahogy dolgozott vele), becsulendo, nagyon ertekes es ritka is ahogy es amit csinal, barcsak mindenki igy banna a lovaval! Es volt egy fiatalember, ott dolgozo kollega is, aki szinten kedves volt velunk, egyutt kalauzoltak minket a birtokon. Nagyon koszonjuk Nektek, es orulunk hogy talalkozhattunk veletek! Sajnos nem mutatkoztunk be egymasnak, ettol fuggetlenul remelem meg lesz alkalmunk talalkozni veletek!
Koszonjuk a kedvesseguket/kedvessegeteket, nagyon jo volt Onoknel/Nalatok!
Ismeretlen latogatok :-)