Kapcsolat

A térkép nagyításához kattintson ide!
A térkép nagyításához kattintson ide!

Szépalma-Hotel Kft.
Cím: 8429 Porva-Szépalmapuszta 0172 hrsz
Levélcím: 8420 Zirc, Pf: 1
Adószám: 25090455-2-19
Tel: 36-88-468-888
Email:
GPS koordináták: É 47.28428° K 17.79399°

Megközelítés

Szépalma Budapesttől 122 km, Győrtől 63 km, Székesfehérvártól 62 km távolságra a Magas-Bakony szívében a Kőris-hegy szomszédságában található.
Zircre Győr és Veszprém felöl a 82-es főúton, Pápa felöl a Bakonybélen keresztül vezető úton jutunk el. Zirc központjában, az apátság előtti nagy kanyarnál Porva felé kell lefordulni a 82-es főútról. Az út 7 km után bevezet Borzavárra, ahol a temető mellett, táblával jelölt kis kereszteződésnél kell balra fordulnunk. Egy keskeny, de jó minőségű aszfaltúton kb. 200 méter után egy Y-kereszteződésben jobbra tartva még 3 kilométert autózunk, és megérkezünk a szállodához.

Aktuális menetrend: www.mav-start.hu

Zircre a fővárosból és az ország különböző városaiból autóbusszal és vonattal is el tudunk jutni. Szállodánk igény szerint személyautóval vagy busszal biztosítja a transzfert Zirc és a Szépalma között.


Vendégkönyv

2015. július 22. 20:57
Herzlichen Dank Herr Wagner,
Ihr „Staff“ hat hervorragend gearbeitet, die Küche war auf hohem Niveau und Sie hatten jederzeit die Übersicht… Zeichen für ein gutes Management.
Mit freundlichen Grüssen
Peter Weissmüller

2014. december 15. 17:07
Kedves Eszter és Viktória! Szeretnék köszönetet mondani Önöknek és kollégáiknak a kitűnő szervező munkáért, amit a múlt héten cégünk számára biztosítottak. Nagyon jól éreztük magunkat az étel-ital-szállás tekintetében is. Kívánok mindnyájuknak kellemes ünnepeket és nagyon jó egészséget! Üdvözlettel:
Deák Mónika - Angelini Pharma Magyarország Kft.
Sales asszisztens

2014. december 15. 17:03
Köszönjük munkatársainak lelkiismeretes együttműködését, hogy minden programunk gördülékenyen megvalósulhatott. Minden résztvevő színes élménnyel lett gazdagabb, a pompás ételek még fokozták jó közérzetüket. Kérem engedje meg, hogy Boldog ünnepeket, szerencsés és sikeres új évet kívánjunk minden közreműködőnek!

Üdvözlettel:
Kéri Ágnes - Agrárcsoport külső munkatársa
HR konzultáns

2014. december 12. 09:48
Tisztelt Szépalma Hotel! Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni a tegnapi rendezvényünkhöz nyújtott támogatásukért, kedvességükért. Nagyon jól éreztük magunkat és kollégáink nagyon hálásak voltak, hogy ezt a helyszínt választottuk. Nagyon kellemes emlékeik kötődtek a Szépalma Hotelhez és a környezetéhez egy tavalyi ciklus meetingünk során és azóta vágynak vissza. Még egyszer köszönjük és nagyon kellemes ünnepeket kívánunk! Üdvözlettel:
Ördög Anita - Angelini Pharma Magyarország Limited Liability Company
Managing Director – ANGELINI | BUDAPEST

2014. augusztus 15. 10:58
Tisztelt Szépalma Csapat, kedves Balázs! Idei nyaralásunkat és a Manótábort a gyerekek egy-egy történetével köszönjük meg: Bence a kőrishegyi biciklizésről mondta: "először tekertem, majd nyögve, később nyafogva, végül ordítva tekertem, de fölértem". Panka a manótáboros lovaglás után futva a nyakamba ugrott: "Csaba bácsi azt monta, hogy nagyon ügyes voltam". Hunor alakítása: Amikor jöttünk már el, az autóval gurultam a szokásos parkolóhelyünkről a főépület elé, ahol a többiek még az étteremben voltak. Az ölemben ült, fogta a kormányt. Amikor az 1-es lakás ajtó elé értünk, pá-pát intett. Hogy honnan tudta ezt, először nem tudtam, de aztán rájöttem, hogy lélekben már ötödször búcsúzott az 1-es lakástól. Köszönettel:
Kiss Andor - a Kiss Család
minden tagja

2014. május 27. 15:31
Kedves Eszter, nagyon szépen köszönünk mindent a két nappal kapcsolatban! Nagyon jól éreztük magunkat és eredményesen telt az ottlét, amihez természetesen az együttműködésetek és a rugalmasságotok is hozzájárult! Reméljük, hogy adódik még hasonló alkalom Szépalmán! :-) További szép napot! Üdvözlettel / Mit freundlichen Grüßen
Szentmihályi Csilla / Csilla Szentmihályi - Audi Akademie Hungaria Kft.
Idegen nyelvi képzés, oktatásszervezés / Fremdsprachen Training, Kursorganisation

2014. május 19. 15:09
Ezúton is szeretnénk megköszönni a kedvességet, figyelmességet, rugalmasságot és segítőkészséget, amelyet a csapatépítőnk 2 napjában és a szervezés során kaptunk Önöktől! Nagyon jól éreztük magunkat Szépalmán Mindnyájan! A konyhájuk egyszerűen zseniális, a szobák nagyon kényelmesek és tiszták voltak. Reméljük egyszer jó időben kipróbálhatjuk a szabadtéri programokat is Önöknél.
További munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kíván,

a NAIH csapata - NAIH
NAIH