Egy nap, amelyet különleges figyelem övez. Egy esemény, amelyre az öregek, gyerekek, barátok, ismerősök, egyszóval mindenki emlékezni fog. Egyáltalán nem mindegy, hol és hogyan sikerül megszervezni a rendezvényt. Az előkészítésekor bőségesen akad tennivaló, a rendelkezésre álló idő azonban hihetetlen gyorsan tud eltelni. Az ifjú párnak gyakran konkrét elképzelései vannak, de egy professzionális vendéglátó tapasztalata és segítsége mindig jól jöhet a szervezés során.

 

  • az egyházi és polgári szertartás előkészítése, adminisztráció
  • a megfelelő helyszín kiválasztása, éttermi-, esetleg szállodai helyfoglalás
  • a megfelelő teríték, asztali dekoráció, a helység hangulata, megvilágítása, díszítése
  • ülésrend
  • az ételsor, ill. italsor összeállítása
  • az ajánlatok értékelése, a fogyasztás, ill. a számlázás ellenőrzése
  • fotózás, filmezés
  • műsor összeállítása, zenekar, ünnepi beszédek, hangosítás, világosítás
  • résztvevők szállítása, hazaszállítása…stb.


Az esküvő ünnep, a szó legnemesebb értelmében. Egy pár életének talán legfontosabb állomása. Nincs hát helye idegeskedésnek, bizonytalankodásnak, kapkodásnak. Az igények és elképzelések egyeztetését követően az előkészítéstől a rendezvény lebonyolításáig gyakorlott házigazdaként és szervezőként segítségünket ajánljuk, hogy az esemény méltó, színvonalas és emlékezetes legyen, hogy az ifjú pár egymásra és szeretteire fordíthassa minden figyelmét. 
 

A Szépalma Hotel kiváló konyhával és felkészült, készséges személyzettel, míg a szépalmai ménesbirtok virágos belső udvarral, pompás kertekkel, szökőkúttal, kis tóval és arborétummal kínál különleges lehetőséget, ill. környezetet az esküvők szervezéséhez. Látogasson el hozzánk!

 

Örömmel tapasztaljuk, hogy az esküvőt követő években a párok szívesen visszajárnak hozzánk. Természetesen partnerek vagyunk az ezüst-, és aranylakodalom szervezésében is, de nem kell feltétlen olyan sokáig várni! Bármikor szeretettel várjuk a szépalmás párokat, akiket valószínűleg kellemes érzések és emlékek kötnek Szépalmához, mi pedig legkedvesebb törzsvedégeinkként tartjuk számon, és várjuk vissza őket!

 

Nászuton a Szépalma Hotelben
 
Nem csak a jeles nap rendezéséhez, de az azt követő nászúthoz is idilli környezetet és színvonalas szolgáltatásokat kíván a Szépalma Hotel.