Konferenciák, indoor tréning
 
A konferenciatermek megfelelő kialakítását és felszereltségét, valamint tréningek szempontjából kedvező környezeti adottságokat személyes gondoskodás, s a legkisebb részletekre kiterjedő figyelem egészíti ki.
 
A szálloda különtermei 15-től 140 főig alkalmasak meetingek, szemináriumok és konferenciák befogadására, de a főépület mellett található Zsiványtanya, ill. a közeli csárda további lehetőséget jelentenek speciális igényű rendezvényekhez, csoportos programokhoz.
 

A szálloda teljes területén ingyenes, vezeték nélküli internet hozzáférés biztosított. (Wi-Fi)

Technikai felszereltség: pin wand, flipchart, dvd-, és cd-lejátszó, VHS-lejátszó, írásvetítő, vetítővászon, televízió, laptop, diavetítő, projektor, hangosítás, szinkrontolmács berendezés.
 

Háromfogásos munkaebéd ára: 8900,- Ft/fő
Svédasztalos ebéd ill. vacsora (min. létszám 30 fő)
előzetesen egyeztetett összeállítás szerint: 8900,- Ft/fő

Terembérleti díj: 3.000,- Ft/fő/nap (terem+technika)
 
Bekészítés I.: 1000,- Ft/fő (kávé, tea)
Bekészítés II: 1000,- Ft/fő (üdítő, ásványvíz)
Bekészítés III.: 2900,- Ft/fő (kávé, tea, édes aprósütemény, pogácsa, gyümölcs)
Bekészítés IV.: 4200,- Ft/fő (kávé, tea, édes aprósütemény, pogácsa, gyümölcs, szendvicsek)
 
*A bekészítés I. és II. kizárólag a különteremhez, kávészünet formájában rendelhető meg.


A szálloda szomszédságában található csárda, ill. a zsiványtanya épülete  30-50 fős csoportok éjszakába nyúló zavartalan mulatozásának kiváló helyszíne. 

A jó helyen és jó időben megrendezett tréning sokat segíthet a belső kommunikáció hatékonyságának, a szervezet működésének javításában. A Bakony közepén megbúvó, minden zavaró hatástól mentes Szépalma Hotel egyedülálló környezetet és rugalmas hátteret kínál a különböző céges programokhoz, legyen kommunikációs tréningről, extrém teljesítménytúráról, csapatépítő főzésről, gps-es kincskeresésről, vagy játékos akadályversenyről szó. Testre szabott ajánlatunkat néhány órán belül eljuttatjuk Önhöz.