Szépalma más és más értéket, ill. érdekességet jelent a különböző korosztályok számára. Fiatal párok a romantikus együttlét lehetőségét, a gyermekkel érkezők izgalmas felfedezéseket és aktív családi programokat, míg az idősebb korosztály a természet páratlan szépségét és nyugalmát élvezheti az eldugott bakonyi birtokon.

A szálloda nem csupán pihenéshez, de esküvők, bankettek, céges és családi rendezvények szervezéséhez is megfelelő hátteret biztosít. A szálloda mellett álló csárda és a mellette épült Guriga ház hangulatos, szeparált helyszínt jelentenek születésnapok, évfordulók vagy bármely családi rendezvény számára. Ünnepeljünk együtt Szépalmán!

Ezen kívül pedig sokszínű programkínálattal várjuk vendégeinket 2016-ban is:

Családi programjaink a 2016-os esztendőben:

Február 13. Farsang - Patadobogással sikeresen elűztük a telet 2016. február 13-án. Farsangi programunk képei szállodánk Facebook oldalán is megtekinthetők.

Március 27. és május 15.  - Húsvéti és Pünkösdi Hétpróba - A 2016. húsvét vasárnapján, valamint pünkösd vasárnapján tartott, nagy sikernek örvendő családi vetélkedőnk képei  galériánkban érhetők el.

Április 23. Szent György-napi kihajtás ünnepe

Június 24-25. Szent Iván Hétvégéje - benne méneslátogatás, lovasíjász-bemutató, örömtűz-gyújtás, gardenparty élőzenével

Július 8-10. Vidéki sanzon

Július 22-24. Érzések és érzékek hétvégéje

Augusztus 13. Családi vetélkedő

Október 21-23. Eszterházy Napok

Október 29. és november 5. Tökünnep Szépalmán

— ♦ —