Kapcsolat

A térkép nagyításához kattintson ide!
A térkép nagyításához kattintson ide!

Szépalma-Hotel Kft.
Cím: 8429 Porva-Szépalmapuszta 0172 hrsz
Levélcím: 8420 Zirc, Pf: 1
Adószám: 25090455-2-19
Tel: 36-88-468-888
Email:
GPS koordináták: É 47.28428° K 17.79399°

Megközelítés

Szépalma Budapesttől 122 km, Győrtől 63 km, Székesfehérvártól 62 km távolságra a Magas-Bakony szívében a Kőris-hegy szomszédságában található.
Zircre Győr és Veszprém felöl a 82-es főúton, Pápa felöl a Bakonybélen keresztül vezető úton jutunk el. Zirc központjában, az apátság előtti nagy kanyarnál Porva felé kell lefordulni a 82-es főútról. Az út 7 km után bevezet Borzavárra, ahol a temető mellett, táblával jelölt kis kereszteződésnél kell balra fordulnunk. Egy keskeny, de jó minőségű aszfaltúton kb. 200 méter után egy Y-kereszteződésben jobbra tartva még 3 kilométert autózunk, és megérkezünk a szállodához.

Aktuális menetrend: www.mav-start.hu

Zircre a fővárosból és az ország különböző városaiból autóbusszal és vonattal is el tudunk jutni. Szállodánk igény szerint személyautóval vagy busszal biztosítja a transzfert Zirc és a Szépalma között.


Vendégkönyv

2014. december 12. 09:48
Tisztelt Szépalma Hotel! Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni a tegnapi rendezvényünkhöz nyújtott támogatásukért, kedvességükért. Nagyon jól éreztük magunkat és kollégáink nagyon hálásak voltak, hogy ezt a helyszínt választottuk. Nagyon kellemes emlékeik kötődtek a Szépalma Hotelhez és a környezetéhez egy tavalyi ciklus meetingünk során és azóta vágynak vissza. Még egyszer köszönjük és nagyon kellemes ünnepeket kívánunk! Üdvözlettel:
Ördög Anita - Angelini Pharma Magyarország Limited Liability Company
Managing Director – ANGELINI | BUDAPEST

2014. augusztus 15. 10:58
Tisztelt Szépalma Csapat, kedves Balázs! Idei nyaralásunkat és a Manótábort a gyerekek egy-egy történetével köszönjük meg: Bence a kőrishegyi biciklizésről mondta: "először tekertem, majd nyögve, később nyafogva, végül ordítva tekertem, de fölértem". Panka a manótáboros lovaglás után futva a nyakamba ugrott: "Csaba bácsi azt monta, hogy nagyon ügyes voltam". Hunor alakítása: Amikor jöttünk már el, az autóval gurultam a szokásos parkolóhelyünkről a főépület elé, ahol a többiek még az étteremben voltak. Az ölemben ült, fogta a kormányt. Amikor az 1-es lakás ajtó elé értünk, pá-pát intett. Hogy honnan tudta ezt, először nem tudtam, de aztán rájöttem, hogy lélekben már ötödször búcsúzott az 1-es lakástól. Köszönettel:
Kiss Andor - a Kiss Család
minden tagja

2014. május 27. 15:31
Kedves Eszter, nagyon szépen köszönünk mindent a két nappal kapcsolatban! Nagyon jól éreztük magunkat és eredményesen telt az ottlét, amihez természetesen az együttműködésetek és a rugalmasságotok is hozzájárult! Reméljük, hogy adódik még hasonló alkalom Szépalmán! :-) További szép napot! Üdvözlettel / Mit freundlichen Grüßen
Szentmihályi Csilla / Csilla Szentmihályi - Audi Akademie Hungaria Kft.
Idegen nyelvi képzés, oktatásszervezés / Fremdsprachen Training, Kursorganisation

2014. május 19. 15:09
Ezúton is szeretnénk megköszönni a kedvességet, figyelmességet, rugalmasságot és segítőkészséget, amelyet a csapatépítőnk 2 napjában és a szervezés során kaptunk Önöktől! Nagyon jól éreztük magunkat Szépalmán Mindnyájan! A konyhájuk egyszerűen zseniális, a szobák nagyon kényelmesek és tiszták voltak. Reméljük egyszer jó időben kipróbálhatjuk a szabadtéri programokat is Önöknél.
További munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kíván,

a NAIH csapata - NAIH
NAIH

2014. május 13. 08:07
Kedves Balázs! Csuda jól érezte magát mindenki és rengeteg felejthetetlen élménnyel
lettünk gazdagabbak! E nap tökéletes feltöltődést nyújtott mindenki számára!
Nagyon szépen köszönök mindent az egész team nevében! A legjobb döntést hoztam mikor Benneteket választottalak úti célnak! A visszhang alapján annyira megfogott mindenkit a hely varázsa, hogy többen visszatérő vendégek szeretnének lenni Szépalmán.
Nagy Evelyn - Krúdy Szakközépiskola - Győr

2014. május 04. 21:29
Kedves Szépalma Csapat!

Fantasztikus 4 napot tölthettünk nálatok, szívből köszönjük a kedvességet, odafigyelést, lehetőséget, a pihenést. Feleségem két szóval fejezte ki mi fogalmazódott meg a szálloda kapcsán: "melegszívű" és "családias". Köszönjük! U.I.: Mandula, a Golden Retriever elnézést kér ha valahol ott maradt egy kis homok a padlón, ez van ha az ember örömében minden pocsolyában megmártózik, hiába is próbálta feltakarítani a gazdi.
Cseh Balázs - Wolters Kluwer Kft.
head of online marketing and platforms

2014. március 13. 11:06
Szuperül éreztük magunkat! Finomak voltak az ételek is, csak azt sajnáltuk, hogy a feszített program miatt még a Szépalma területén sem tudtunk rendesen körbenézni…..
De egy okkal több, hogy legközelebb is meglátogassuk Önöket! Köszönöm a sok segítséget és figyelmességet! További jó munkát kívánok az egész csapatnak!
Üdvözlettel,
Papp Ildikó - Clinical Research Coordination Kft.
pénzügyi koordinátor