Programok

Nem titkolt célunk, hogy Szépalma egyfajta közösségi térré váljon, ahol hozzáértő csapatunk aktívan átadhatja szakmai tudását és bemutathatja a hely hagyatékát minden látogatónak. Különböző programok, események és oktatási lehetőségek teszik teljessé a kínálatot, amelyek biztosítják ennek a kulturális kincsnek a megőrzését.

Állandó programok

A Szépalma birtok egész évben várja az érdeklődőket, ahol állandó programjainkon megismerkedhetnek az állattartás szépségeivel és kihívásaival egyaránt.Színes és élményekben gazdag programpalettánk kicsik és nagyok számára egyaránt elérhető az év minden szakában előzetes egyeztetés és időpontfoglalás után.

Mutasd mindet!

Szezonális rendezvények

Számos szezonális rendezvénynek is otthont ad a birtok és a hotel együttese, amely programok mind számunkra fontos állat- és természetvédelmi témákkal, tudásunk és tapasztalataink átadásával és fejlesztéseinkkel kapcsolatban kerülnek megrendezésre. Szakmai és családbarát eseményeink alkalmával minden korosztályt és érdeklődési területet érintően igyekszünk éves naptárunkat összeállítani.

Mutasd mindet!
X
<
>