Csapatépítés

Ha létezik ideális helyszín céges tréningek és csapatépítés szervezéséhez, akkor Szépalma ilyen. Szűk szurdokok, sziklás emelkedők és barlangok bújnak meg a százéves tölgyek árnyékában. Bármerre is indulunk el a szállodából, néhány percen belül megdöbbentő tisztaságával, izgalmas kiismerhetetlenségével ölel bennünket körül a Bakony. A Szépalma Hotel bejáratától 200 m távolságra található a szálloda magaskötél-pályája, amely a csapatépítő outdoor feladatok izgalmas és felettébb tanulságos feladatait kínálja a résztvevőknek. A Szépalma Hotel kiváló infrastruktúrával és az outdoor csapatépítő játékok előkészítésében, szervezésében és teljes körű lebonyolításában nagy tapasztalattal áll a megrendelők rendelkezésére.

Az alábbiakban ismertetünk néhányat ezekből a programokból.


Magaskötél-pálya – Csalódjunk kellemesen saját magunkban!

A szálloda mögötti erdőben található magaskötél-pálya feladatai bár első ránézésre hasonlítanak a kalandparkok állomásaira, de azoknál egyrészt magasabban vannak (10-12 m) másrészt az egyéni feladatvégzés helyett itt nagyobb hangsúlyt kap a csoport tagjainak együttműködése. Miközben a feladatot végzők hegymászó beülőkben a magasban vannak, biztonságukról a biztosító köteleket tartó földön lévő csapattársak gondoskodnak.

Stratégiai lézerharc

A lézerharc egy mozgalmas stratégiai csapatépítő program, amely a paintball és a számháborúzás élményét a 21. századi számítógépes technikával ötvözi. Két csapat küzdelméről van szó, amelyek miközben egy összetett küldetést teljesítenek, infravörös sugarakat kibocsátó fegyverekkel „vadásznak” egymásra. A siker feltétele egy működőképes stratégia kidolgozása, és annak fegyelmezett követése. Vajon képesek-e a résztvevők összehangolt csapatmunkára és hatékony kommunikációra kiélezett helyzetben is? Nem csupán a gyorsaság, ügyesség és a csapatmunka számít, de az eszközök minél pontosabb használatára is szükség van. A fegyverek infravörös sugarakkal működnek, teljesen ártalmatlanok a környezetre és a résztvevőkre is.

Csapatépítő főzés – avagy edd meg, amit főztél!

A program első részében egy kalandos kirándulás során a csapat összegyűjti az ebéd vagy vacsora hozzávalóit, amelyek a környező erdő különböző pontjain találhatók. Nem feltétlenül gombákra, bogarakra vagy pondrókra kell gondolni :-), hanem az ételek gondosan becsomagolt és elrejtett összetevőire (fűszerek, burgonya, hagyma, fokhagyma…stb) amelyekhez térképek, tájoló és gps-készülékek vezetik a résztvevőket. A hozzávalók összegyűjtése után visszaérkező csapatok közösen készítik és fogyasztják el az ételeket, amelyek lehetnek bográcsban főtt egytálételek, de a grillezés lehetősége is biztosított. A szálloda közelében található hangulatos csárdában és a zsiványtanyán a csapatok rossz idő esetében is jó hangulatban főzhetnek, süthetnek maguknak.

Főzőverseny

A program lehet túrával és ételvadászattal tarkított, de kezdhető azonnal az ételek és eszközök átvételével is. A lényeg az, hogy a kisebb csapatokra osztott résztvevők önállóan, külső segítség nélkül készítik el, majd tálalják az ételeket, amelyeket a Szépalma Hotel konyhájának mesterszakácsa értékel. A résztvevő csapatok díjazása megegyezés szerint történik.  

A jó helyen és jó időben megrendezett csapatépítő tréning sokat segíthet a belső kommunikáció hatékonyságának, a szervezet működésének javításában. A Bakony közepén álló, minden zavaró hatástól mentes Szépalma Hotel egyedülálló környezetet és rugalmas hátteret kínál a különböző céges programokhoz, legyen kommunikációs tréningről, extrém teljesítménytúráról, csapatépítő főzésről, gps-es kincskeresésről, vagy játékos akadályversenyről szó. Testre szabott ajánlatunkat néhány órán belül eljuttatjuk Önhöz.

Ajánlatkéréshez kérjük írjon a sales@szepalma.hu címre!

Galléria fénykép
Galléria fénykép
Galléria fénykép
Galléria fénykép
Galléria fénykép
Galléria fénykép
Galléria fénykép
Galléria fénykép
X
<
>