Szobatípusok

Szépalma Hotel » Szobák » Szobatípusok

Ahogy nehéz feladat szavakban bemutatni Szépalmát, különös érzés arról is írni, hány darab, milyen felszereltségű, mekkora szoba található a szállodában. Ahogy korábban írtuk, nem is szállodáról van tulajdonképpen szó. Szépalma különleges búvóhely a Bakonyban, amelyet visszafogottság és nemes egyszerűség jellemez éppen azért, hogy az érvényesüljön, az maradjon a középpontban, ami itt a legfontosabb: a páratlanul szép természeti környezet.

 • K2, K4 Kastély apartmanok konyhával

  Ezen apartmanok az Esterházy család egykori ménesbirtokán lévő kastélyépületben kerültek kialakításra. Mindkettőhöz külön lekerített kert, illetve kerti bútorok tartoznak, melyek közvetlenül az arborétum szomszédságában találhatóak. Tágas tere és kertje kitűnő szálláshelyet biztosít családos és kutyával érkező vendégeink számára is. Az apartmanban konyha és étkező egyaránt megtalálható. A kényelmet fokozza továbbá egy síkképernyős televízió, wifi, hűtőszekrény, valamint nesspresszó kapszulás kávégép. Kastély apartmanjaink zárt kertje ideális szállásként szolgálhat négylábú barátaikkal érkező vendégeink számára.

  Érdekel!
 • Kiemelt lakosztály

  212 és 215 számú kiemelt emeleti lakosztályaink a tágas tereket igénylő vendégeink számára tökéletesek. Mindkét lakosztály rendkívül tágas és modern, egyedi berendezésekkel felszerelt padlószőnyeggel borított. Nagyméretű fürdőszobáik zuhanyzóval, illetve sarokkáddal egyaránt rendelkeznek, a wc pedig külön helységben kapott helyett. Igény szerint pótágy vagy gyerekágy is elhelyezhető, családok számára ideális.

  Érdekel!
 • Lakosztály

  3 db lakosztály elérhető hotelünkben a nagyobb teret és kényelmet igénylő vendégeink részére, akik családdal vagy baráti társasággal érkeznének.

  Érdekel!
 • Kétlégterű kétágyas szoba

  A földszinten és az emeleten is 1-1 db kétlégterű szoba található, melyek fürdőkáddal felszereltek. A hálószobákban 2 db egyszemélyes összetolható ágy, a nappaliban pedig 1 db kétszemélyes kihúzható fotelágy áll vendégeink rendelkezésére. A földszinti szoba parkettás, az emeleti pedig padlószőnyeggel borított. Vendégeink kényelmét síkképernyős televízió, wifi, továbbá minibár hűtő biztosítja.

  Érdekel!
 • Kétágyas szoba

  25 db kétágyas szoba áll vendégeink rendelkezésére, melyből 2 db akár össze is nyitható. Földszinti standard szobáink káddal, az emeletiek pedig zuhanyzóval ellátottak, előbbiek parkettával, utóbbiak pedig padlószőnyeggel borítottak. Mindegyik szoba rendelkezik még 2 db egyszemélyes ággyal, melyek igény szerint széthúzhatóak. A négylábú barátaikkal érkezők számára földszinti, parkettás szobáinkat ajánljuk.

  Érdekel!
 • Egyágyas szoba

  Szállodánkban 4 db egyágyas, keleti fekvésű szoba található, választhatóan káddal és zuhanyzóval. Földszinti szobáink parkettával, az emeletiek pedig padlószőnyeggel borítottak.

  Érdekel!
 • Lovasligeti lakóegység

  A hotel épületétől kb. 70 méterre található a két önálló épületből álló lakóegységünk. Mindegyik épület 1-1 önálló lakrészt tartalmaz, melyek teljesen szimmetrikusak. Az egymás mellett található lakrészek a köztük lévő társalgóval igény szerint egymással összenyithatóak, így nagyobb családok és társaságok egyben is használhatják. Minden lakóegység önálló franciaágyas hálószobával, abból nyíló zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. A nappali részben kinyitható kanapéval vagy igény szerint emeletes ágyakkal akár további 6 fő is kényelmesen elhelyezhető. A nappalihoz önálló zuhanyzós fürdőszoba és wc tartozik. A különálló egységben minibár, síkképernyős tv, wifi és mikrohullámú sütő is megtalálható. A lakóegységekben négylábú vendéget is szeretettel fogadunk, kiválóan alkalmas akár táborok és kiscsoportos elvonulások helyszíneként. Nagyobb társaságok esetén az épületek közötti füves terület is rendelkezésre áll.

  Érdekel!
X
<
>