Szolgáltatások

Szépalma Hotel » Szolgáltatások

Elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy Szépalmán a programlehetőségek kínálata kimeríthetetlen. Erdei kirándulóhelyek és útvonalak sokasága várja a hozzánk látogatókat, de szállodánkban és közvetlen környezetében is számos szolgáltatás áll vendégeink rendelkezésére, ha a kikapcsolódás különböző formáiról lenne szó.

 • Wellness, masszázs

  A zöld wellness kifejezést 15 évvel ezelőtt kezdtük el használni Szépalma különleges lehetőségeinek leírására. Ennyi zöldet, ennyi szabadban végezhető elfoglaltságot kevés helyen találunk. Elsődlegesnek tartjuk a természetes és zavartalan élő környezetben való testi és lelki feltöltődés, kikapcsolódás lehetőségét. Földszinti wellness részlegünkben mindennapi nyitvatartással finn szauna, infraszauna, gőzkabin, élményzuhany, sószoba és masszázs biztosítja vendégeink pihentető feltöltődését ... Tovább

 • Lovas programok

  A Szépalma birtok egész évben várja az érdeklődőket, ahol állandó programjainkon megismerkedhetnek az állattartás szépségeivel és kihívásaival egyaránt.Színes és élményekben gazdag programpalettánk kicsik és nagyok számára egyaránt elérhető az év minden szakában előzetes egyeztetés és időpontfoglalás után.

 • Sport és szabadidő

  Elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy Szépalmán a programlehetőségek kínálata kimeríthetetlen. Erdei kirándulóhelyek és útvonalak sokasága várja a hozzánk látogatókat, de szállodánk közvetlen környezetében is számos ingyenes szolgáltatás áll vendégeink rendelkezésére, ha a kikapcsolódás különböző formáiról lenne szó.

 • Konferencia

  A konferenciák, tréningek, meetingek megrendezésekor fontos kritérium a megfelelő helyszín, a környezet és a technikai háttér. Ezeknél talán csak a felkészült és rugalmas kiszolgáló személyzet lehet lényegesebb.  A Szépalma Hotel professzionális kialakítású és felszereltségű konferenciatermei 15-től 110 főig alkalmasak céges rendezvények, szemináriumok vagy konferenciák megrendezésére. A szállodai különtermek mellett 20-30 fős csoportos programokhoz lehetőséget kínálnak ... Tovább

X
<
>