Támogatás

Szépalma több szempontból is egyedülálló hely, melynek megőrzése és fejlesztése vendégeink itt töltött idejének, támogatásnak és adományainak egyaránt köszönhető.

Köszönjük eddigi szeretetüket és bizalmukat, örömmel vesszük, ha a jövőben is hozzájárulnak munkánkhoz és a hely örökségének fenntartásához.

Alapítványunk többfajta támogatási csomagot is kínál az érdeklődők számára, így kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk az Önök számára legmegfelelőbb lehetőséget.

  • Támogatói csomagok

    A Szépalma Állatvédő Alapítvány támogatása valójában nem csak az állatok, hanem a természet és az ökoszisztéma iránt is felelős cselekedet. Így különböző csomagokkal támogathat minket, az állatgondozástól a faültetésig. Az Alapítvány célja az idős és beteg állatok életminőségének kutatása, fenntartása és javítása. A kutatási munkák, amelyek az állatok viselkedésének megfigyelésére fókuszálnak, a szépalmai birtokon zajlanak.. ... Tovább

  • Állatmentés

    Háziállataink várható élettartamának meghosszabbodása egy olyan tendencia, amely a jövőt illetően is felelősségvállalásra késztet bennünket. Ennek ellenére ez néha azt jelenti, hogy biztonságos megoldásokat kell megfontolnunk, beleértve a elhelyezésüket. Szépalma kiáll az állatok nehéz helyzetből való mentéséért, és ezzel kapcsolatos ügyekben a hatóságokkal is együttműködünk. A kapacitásunk korlátozott, hogy a lehető legjobb ellátást tudjuk biztosítani ... Tovább

X
<
>