„Életünk egyik legjobb nyaralása”

Kedves Mindenki!

Szerettem volna köszönetet mondani a Hotel Szépalma minden dolgozójának, hogy életünk egyik legjobb nyaralását tették lehetővé! A hotel kisugárzása, az ételek, a környék, mind gyönyörűek és valódi pihenést adnak az ott tartózkodóknak. Nagyon kellemes volt érezni, hogy mindenki őszintén mosolygott és kedves volt, bár tudom, nehéz lehet egész nap emberekkel dolgozni és minden kérésnek eleget tenni, Önöknek ez mégis annyira könnyeden ment. Legalább is így éreztem. És ez nagyon jól esett. Mondhatni, ettől vált igazán személyessé és emberszerűvé az egész.
Külön örültem annak, hogy nem megtűrt vendég volt a kutyám, hanem valódi szállás-lakó. 🙂 Mindketten nagyon jót pihentünk, finomakat ettünk (Néró is imádta a séf főztjét, amiből olykor adtam Neki egy-egy falatot), és valódi elhatározássá vált, hogy ide tényleg vissza kell menni. Az ismerőseimnek, barátaimnak, mindenkinek lelkesen javaslom Szépalmát, hogy menjenek el oda nyaralni, mert jobb helyet talán nem is találni itthon.
Mi mindenképpen vissza fogunk térni, csak most már úgy, hogy lesz jogosítványom és autóm, remélhetőleg. 🙂 Köszönünk még egyszer mindent és további sok-sok vendéget kívánok!
Uh, majdnem kifelejtettem – a mentett állatkákért külön plusz pontot adtam, vagyis nagyon sokat. Bár tudom, nem tartoznak közvetlenül a hotelhez, de akkor is nagyon kedves dolog, hogy ők ott nyugodtan legelészhetnek életük végéig. 🙂

Szép napot,
Vanda & Néró

X
<
>